Wrangler Unlimited Sport

Wrangler Unlimited Sport

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler Sport richt zich tot kopers die geen enkel obstakel toelaten op hun weg. Hij draagt dan ook het Trail Rated®-label, dat aangeeft dat hij de moeilijkste terreinen zonder verpinken het hoofd biedt. Hij is authentiek tot in de kleinste details en vormt de ideale keuze voor klanten die hem tot in de puntjes willen personaliseren.

COMMAND-TRAC®-VIERWIELAANDRIJVING

De Command-Trac®-vierwielaandrijving omvat een volledig nieuwe permanente modus, die wanneer nodig automatisch overschakelt tussen twee- en vierwielaandrijving. Dit nieuwe systeem, dat de naam "Selec-Trac" kreeg, doet een beroep op geïntegreerde wielsnelheids- en tractiecontrolesensoren en maakt ritten op moeilijke terreinen en in zwaar weer veiliger en soepeler. Bovendien verzekert het een uitmuntende efficiëntie wanneer de vierwielaandrijving niet nodig is. De Command-Trac®-vierwielaandrijving beschikt ook over een inschakelbare vierwielaangedreven stand die het koppel gelijkmatig verdeelt over de voor- en achteras voor de fabelachtige tractie die de auto’s van Jeep® hun legendarische terreinreputatie hebben gegeven.

UCONNECT™ MET 7”- AANRAAKSCHERM

Blijf verbonden tijdens het rijden. Het Uconnect™ systeem met 7”-aanraakscherm ondersteunt Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth®-audiostreaming en een geïntegreerde spraakbediening, evenals Google Maps™ en Apple® Maps.

AFWASBAAR INTERIEUR

Om het interieur te reinigen en water af te voeren, opent u gewoon de nieuwe afvoerventielen in de vloer zodat het aanwezige water en vuil wordt afgelaten.

PARKSENSE®-PARKEERSENSOREN ACHTERAAN

De ParkSense®-parkeersensoren achteraan gebruiken sonarsensoren in de achterbumper om obstakels achter de auto te detecteren. Wanneer u tijdens het parallel of achteruit parkeren te dicht bij een hindernis komt, laat het systeem een signaal weerklinken.