Wrangler Unlimited Sahara

Wrangler Unlimited Sahara

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler Sahara werd ontworpen om een hoogwaardige terrein- en stadservaring af te leveren, met superieure materialen en een ongeëvenaard vakmanschap. De Sahara, die inspiratie putte uit het Wrangler-erfgoed, kan schermen met een geraffineerd interieur met baanbrekende technologieën, innovatieve opbergmogelijkheden en een uitmuntend comfortpeil. Aan de buitenkant wordt zijn iconische look geaccentueerd met wielkastverbreders en een hardtop in koetswerkkleur.

18” LICHTMETALEN VELGEN TECH GREY

Zorg steeds voor een gedurfde look met de standaard gemonteerde 18” lichtmetalen velgen Tech Grey.

PARKVIEW®-ACHTERUITRIJCAMERA

Zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, geeft de ParkView®-achteruitrijcamera de ruimte achter de auto weer op het Uconnect™-aanraakscherm.

VERBREDE SPATBORDEN IN KOETSWERKKLEUR

Voor een hoogwaardige look kregen de verbrede spatborden in koetswerkkleur dezelfde afwerking als de radiatorroosterrand om de koetswerkkleur en de hardtop in koetswerkkleur kracht bij te zetten. De standaard gemonteerde zijtreden vergemakkelijken de in- en uitstap.

OPTIONEEL UCONNECT™ SYSTEEM MET 8,4”-AANRAAKSCHERM

De nieuwste generatie van het Uconnect™-systeem kan schermen met een 8,4”-scherm dat alle informatie weergeeft waar u ze verwacht. Krijg toegang tot het navigatiesysteem, de voertuigcontrole en ondersteuning voor Apple CarPlay® of Android Auto™ om de mogelijkheden van uw smartphone te benutten zonder uw blik af te wenden van de weg.