Renegade Trailhawk

Renegade Trailhawk

Blink uit op de uitdagendste trails en ga voor maximale prestaties wat tractie, wieluitslag, manoeuvreerbaarheid en waterdoorwaadbaarheid betreft. In deze uitvoering, die voorzien is van specifieke zetels en rode ringen, overwint u het zwaarste terrein en beleeft u unieke offroadcapaciteiten: het pure rijplezier van de nieuwe Jeep® Renegade Trailhawk®.

TRAIL RATED® 4X4-PRESTATIES

De nieuwe Jeep® Renegade Trailhawk® heeft de legendarische spirit van het merk Jeep® hoog in het vaandel, dankzij zijn uitzonderlijke 4x4-prestaties kan hij elk terrein aan. De Trail Rated®-badge vertegenwoordigt het onbetwistbare vermogen om elk terrein te veroveren door zijn uitzonderlijke grip, bodemvrijheid, manoeuvreerbaarheid, articulatie en doorwaadbaarheid.

SELEC-TERRAIN®-SYSTEEM

Met het SELEC-TERRAIN® tractiecontrolesysteem kunt u de terreincapaciteiten instellen op basis van de ondergrond (Auto, Sneeuw, Zand en Modder). Het Trailhawk®-model biedt ook de exclusieve Rock-modus.

AUTOMATISCHE 9-TRAPS VERSNELLINGSBAK

De Jeep® Renegade is de eerste compacte SUV met een automatische transmissie met 9 versnellingen die het rijcomfort en de prestaties verbetert en tegelijkertijd de temperatuur, snelheid en activering van elektronische veiligheidssystemen controleert.

HILL DESCENT CONTROL

Het Hill Descent Control-systeem (HDC) laat u toe stijle hellingen af te dalen terwijl uw Renegade een constante snelheid aanhoudt. HDC werkt autonoom op de individuele remmen van het voertuig om zo de veiligheid te garanderen, zelfs op het meest extreme terrein.