Renegade Sport

Renegade Sport

De nieuwe Jeep® Renegade Sport heeft alles wat u maar wenst, van een gepersonaliseerd instrumentenbord tot de hoogwaardige zetels, de Uconnect™ 5.0" DAB-radio en Bluetooth® handenvrije bediening. Geavanceerde veiligheid- en comfortvoorzieningen, zoals Lane Departure Warning Plus, de gloednieuwe verkeersbordenherkenning, Intelligent Speed Assist en de snelheidsregelaar zijn standaard op dit uitrustingsniveau en op alle andere.

KWALITEITSVOLLE STOFFEN ZETELBEKLEDING & ARMSTEUN VOORAAN

Geniet van kuipzetels met lage rug en een hoogwaardige stoffen bekleding met typerende inzetstukken in een solide gerasterde stof.

BEDIENING AAN HET STUUR

De nieuwe Jeep® Renegade biedt u de nieuwste technologie om alles op een eenvoudige en intuïtieve manier te bedienen, zonder uw ogen van de weg te halen.

UCONNECT™ DAB-RADIO MET 5"-AANRAAKSCHERM

Comfort en entertainment aan boord worden verzekerd door de Uconnect™ DAB-radio met aanraakscherm. Dankzij Bluetooth® kunt u naar muziek luisteren, tekstberichten lezen en telefoneren met uw handen steeds aan het stuur.

GEPERSONALISEERD INSTRUMENTENBORD VAN 3,5"

Neem een kijkje op het 3,5" grote beeldscherm voor informatie over de tijd, de schakelindicator, de buitentemperatuur, de datum, de voertuigsnelheid, waarschuwingsberichten en informatie van Lane Departure Warning, de verkeersbordenherkenning en Intelligent Speed Assist.