Renegade S

Renegade S

Ontdek zijn unieke stijl met onderdelen in Granite Crystal, die hand in hand gaan met ‘full led’-koplampen en 19” lichtmetalen velgen. Natuurlijk biedt de Renegade S een maximum aan comfort en veiligheid, zoals Forward Collision warning Plus, Traffic Sign Recognition en Adaptive Cruise Control. Het interieur onderscheidt zich door het 8,4”-navigatiesysteem met DAB-radio en Uconnect™-services en een automatische airconditioning met twee zones.

'FULL LED' LAMPEN

De nieuwe led-verlichting voor de koplampen, dagrijlichten, mistlichten, achterlichten en remlichten verfraait niet alleen de look van uw Renegade, maar helpt ook mee om het verbruik te drukken, aangezien ze 1/3 minder energie verbruiken dan halogeenlampen. Ze zijn ook veiliger dan halogeenlampen, dankzij de verbeterde zichtbaarheid (+ 50% t.o.v. traditionele lichten).

LICHT GLANZEND LOGO IN GRANITE CRYSTAL

De Renegade S brengt klasse in het straatbeeld dankzij stijlvolle accenten, zoals het koetswerklogo in licht glanzend Granite Crystal.

19” LICHTMETALEN VELGEN MET AFWERKING IN GRANITE CRYSTAL

Specifieke 19” lichtmetalen velgen in Granite Crystal aluminium, om elke situatie het hoofd te bieden met een ongekende stijl.

BUITENSPIEGELKAPPEN EN DEURGREPEN IN KOETSWERKKLEUR

De buitenspiegels met extra richtingaanwijzers zijn net als de deurgrepen uitgevoerd in koetswerkkleur om de Renegade S nog meer stijl te geven.