Renegade Longitude

Renegade Longitude

De vrijheid tegemoet. Neem plaats achter het stuur van de nieuwe Jeep® Renegade Longitude en ontdek hoe hij moeiteloos uw rit uiterst comfortabel maakt, met mistlichten, dakrails, instapverlichting (led) en geavanceerde bijkomende veiligheids-, stijl- en comfortvoorzieningen, waaronder parkeersensoren achteraan, gelakte buitenspiegels en een USB-poort achterin.

16" LICHTMETALEN VELGEN

De Renegade Longitude brengt stijl op de weg met 16" lichtmetalen velgen en als optie verkrijgbare M+S-banden (mud & snow) met sneeuwvlok.

MET TECHNOLEDER BEKLEED STUUR

Til de stijl van uw interieur naar nieuwe hoogtes. Laat deze voorziening af fabriek installeren en geniet van het zachte, luxueuze gevoel van technoleder.

KEYLESS ENTRY (OPTIE)

Het systeem identificeert de aanwezigheid van een elektronische sleutel in de buurt van de deur en de koffer waardoor de bestuurder de deuren of de koffer kan ver- of ontgrendelen zonder op de knop van de elektronische sleutel te moeten drukken. Op dezelfde manier maakt dit systeem het mogelijk om het voertuig te starten met één druk op de startknop.

UCONNECT™ DAB-RADIO MET 8,4" NAV-AANRAAKSCHERM (OPTIE)

Uconnect™ 8,4" NAV DAB-radio met voorinrichting voor Apple CarPlay® of Android Auto™ en navigatiesysteem (optie)