Renegade Limited

Renegade Limited

Ontdek uniek comfort en unieke veiligheid dankzij een reeks voorzieningen, waaronder Forward Collision Warning Plus, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren vooraan, zetelbekleding in hoogwaardige stof en Uconnect™ 8,4" met navigatie. Bekijk de prachtige nieuwe als optie verkrijgbare led-lichten en geniet van het leven aan boord dankzij Apple CarPlay® op de geïntegreerde middenconsole met aanraakscherm. De automatische airconditioning met 2 temperatuurzones kan ingesteld en bediend worden op het aanraakscherm van de radio.

NIEUWE LED-VERLICHTING

Een specifiek pakket op Limited en Trailhawk omvat nieuwe led-koplampen, mistlichten, achterlichten en stoplichten.
Deze onderdelen verbeteren niet alleen de look van uw Renegade, maar helpen ook energie en onderhoudskosten te besparen, aangezien ze 1/3 minder verbruiken dan halogeenlampen. Ze zijn ook veiliger dan halogeenlampen, dankzij de verbeterde zichtbaarheid (+ 50% t.o.v. traditionele lichten).

19" IN ZILVER GELAKTE LICHTMETALEN VELGEN (OPTIE)

De nieuwe Jeep® Renegade Limited brengt stijl op de weg met de nieuwe 19" Lichtmetalen velgen en drieseizoensbanden.

BEATSAUDIO SOUND SYSTEM (OPTIE)

Echte muziekliefhebbers zullen het optionele BeatsAudio™ Sound System weten te waarderen. Het werd deskundig afgesteld voor een verbluffend heldere en gedetailleerde geluidsweergave.
Het optionele BeatsAudio™ Premium Sound System omvat negen luidsprekers: twee 3,5"" luidsprekers op het instrumentenpaneel, twee 1"" luidsprekers in de achterdeuren, vier 6x9"" luidsprekers in de voor- en achterdeuren en een 6,5"" subwoofer. Het optionele BeatsAudio™ Premium Sound System wordt gevoed door een digitale achtkanaalsversterker van 560 watt die geluid van studiokwaliteit produceert.

INSTRUMENTENCLUSTER MET DIGITAAL HOGERESOLUTIESCHERM VAN 7"

Het standaard gemonteerde en 7" grote, digitale kleurenscherm op het instrumentencluster plaatst de informatie die u wilt, waar u die nodig hebt. Krijg volledige toegang tot een groot aantal voertuiggegevens rechtstreeks op het beeldscherm: tijd, buitentemperatuur, kompasgegevens, datum, voertuigsnelheid, waarschuwing, afgelegd aantal kilometers (of mijl), digitale indicatoren van het motorkoelmiddel en brandstofpeil. U kunt het paneel ook herconfigureren, waardoor u de mogelijkheid hebt om de rijmodus (in geval van 4X4) en tal van veiligheidsindicaties weer te geven, waaronder Collision Warning-Plus, Lane Departure Warning-Plus, adaptieve snelheidsregelaar, de nieuwe verkeersbordenherkenning, Intelligent Speed Assist en alle informatie van het parkeerhulpsysteem.